Groepslessen

Omdat we graag inzetten op het voorkomen in plaats van genezen, bieden we jullie graag enkele groepslessen aan. Hieronder ons aanbod. Voor meer info mag je ons uiteraard ook contacteren.


Rugschool: Core Strength & endurance

Opzet:

We zien in de algemene bevolking enorm veel rug- en nekklachten. In onze praktijken behandelen we deze mensen heel graag, maar nog liever zien we ze helemaal verlost zijn van hun regelmatige klachten. In deze scholing zullen we dus focussen op het preventief werken op rug- en nekklachten. We starten met basis core-stability en beweeglijkheidsoefeningen en gaan opbouwend tewerk tot een sterke en beweeglijke rug. Ook bieden we doorheen de rugscholing theoretische momenten aan om duidelijkheid te geven waarom we bepaalde oefeningen doen en waar de focus in jouw specifieke geval dus best gelegd kan worden.

We doen dit in kleine groepjes van 5 tot maximum 8 deelnemers, steeds begeleid door één van onze kinesitherapeuten. We trachten de groepen ook zo gelijklopend mogelijk te houden dat het niveau van oefentherapie steeds op maat is van alle deelnemers.

Start lessenreeks:

De lessenreeksen worden in 2 semesters georganiseerd (semester 1: september tot kerstvakantie – semester 2: van februari tot en met juni). Doorheen het jaar is er ook mogelijkheid tot instappen in de groepen waar er eventueel nog ruimte is.

Lessenreeks 2 start op 7/2/23. De lessen vinden elke dinsdagavond plaats van 18u30-19u30 en worden gegeven door kinesitherapeut Lynn. Het is mogelijk om een enkele les te volgen of een 10-beurtenkaart aan te kopen.

Inschrijving en kosten:

Bij interesse, gelieve hiernaast het inschrijvingsformulier te gebruiken. We contacteren je zo snel mogelijk om je op de hoogte te brengen van de start van de lessen en de groepsindelingen.

Voor een enkele les wordt 12 euro aangerekend, een 10-beurtenkaart kost 100 euro. Er is ook steeds een eerste gratis proefles voorzien.

After-workout

Full body strength & endurance

Opzet:

Wil je graag beginnen sporten maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Of sport je al maar wil je graag onder begeleiding je doelen bereiken? Dan is deze groepsles iets voor u!

We houden eerst een intakegesprek om kort uw persoonlijke doelen te bespreken zodat de les zoveel mogelijk aan uw noden kan aangepast worden. De lessen zullen in circuit-vorm plaatsvinden en zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Elke week komen er andere oefeningen aan bod om voor veel variatie te zorgen.

De begeleiding wordt zo persoonlijk mogelijk gemaakt door de lessen in groepen van max 8 personen te laten plaatsvinden. Met de groepslessen proberen we zoveel mogelijk sporters gemotiveerd te houden, want samen afzien is toch altijd leuker dan alleen!

Lessenreeks starten:

De lessen starten op 6/09/22. Het is mogelijk om een enkele les te volgen of een 10-beurtenkaart aan te kopen. De lessen vinden elke dinsdagavond plaats van 19u30-20u30 en worden gegeven door Nel.

Inschrijving en kosten:

Bij interesse, gelieve hiernaast het inschrijvingsformulier te gebruiken. We contacteren je zo snel mogelijk om je op de hoogte te brengen van de start van de lessen.

Voor een enkele les wordt 12 euro aangerekend, een 10-beurtenkaart kost 100 euro. Er is ook steeds een eerste gratis proefles voorzien.

KineBrasschaat

Kapelsesteenweg 318
2930 Brasschaat
Tel: 03.665.16.31
Mail: info@kinebrasschaat.be

BE0655.780.376